Balkan Publishing - logo - white

„Балкан Пъблишинг“ е широкоспектърна медийна група, която се състои от 13 сайта с различна информационна насоченост, които на дневна база достигат до демографски разнообразна аудитория, състояща се от десетки хиляди читатели, намиращи се в цялата страна и в чужбина.

Новинарските сайтове на „Балкан Пъблишинг“ са:
Медияфакс – утвърдена информационна агенция, чиято мисия е да доставя на своите читатели оптимален достъп до информационния поток
24инфо и 24новини – конвенционални новинарски сайтове, отразяващи актуални събития от страната и света
Жълто Паве и Жилото – Паралелно с отразяването на актуалните новини, се акцентира и на анализи и интервюта. Освен върху вътрешно и външнополитически събития, новостите в бизнеса, фокусът им не пропуска и случващото се в културата и науката.
Справка е сайт, в който има както новинарска, така и справочна секция.
ТаймАрт е сайт посветен единствено на културата и изкуството – лица, събития, факти.
БгСпорт – местни и международни новини от света на спорта.

Флагманът на „Балкан Пъблишинг“ е интернет списание, посветено на всички начини, по които човек доставя или изпитва удоволствие. Името му е Хедонист и основната му  цел е да дава разнообразни и изчерпателни отговори на всички въпроси, свързани с изследването на измеренията на хедонизма у нас.

За нас в Балкан Пъблишинг здравето е от ключово значение. Сайтовете ни на тази тематика са Медикъл Портал и Фармар, чиито категории разглеждат, информират и отразяват всичко свързано със здравето, лекарствата и добавките, храненето, лечебните заведения, лекарите, иновациите в тази сфера, превенцията и много други.

Бременна.бг е тематичен сайт, който е насочен към дамите, които искат да станат майки, бременните и тези, които вече имат деца. Има материали, обръщащи внимание и на бащите.

Фитплюс е сайтът на Балкан Пъблишинг, посветен на всички начини и средства, по които човек влиза и остава във форма – тренировки, хранене, екипировка, добавки, личности, добри практики, събития, локации.